Beoordelingen van Sushi 8 Oirschot

Recente recensies

4.0
Lianne
31 mei 2023
Susan
26 mei 2023

Ik ben zo blij dat ze weer bezorgen in de regio 5091. Heerlijk en snel

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat ze bezorgen Suzan! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Britt
19 mei 2023

De sushi was niet vers. De sushirijst was helemaal afgekoeld en kwa bite proefde je ook dat het niet vers was. Degene met wie ik de sushi at begonnen er ook over, zonder dat ik er iets van gezegt had dus het komt ook niet van 1 persoon vandaan. Ik heb gelukkig al vaker bij sushi eight oirschot afgehaald en dat was wel goed, maar als dit nog een keer voor komt dan zou dat de laatste keer zijn. Helaas niet de verse sushi gehad die ik gewend ben van jullie :(

Erwin
15 mei 2023

We zaten in de tuin en hoorde de bel niet omdat de bezorger wat vroeger was. Hij kwam achterom. Super blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Erwin! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Maaike
14 mei 2023

Sushi was erg lekker, de edamame boontjes warm en de bezorgster vriendelijk, wat wil je nog meer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Maaike! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Judith
8 mei 2023

45 minuten later dan afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viktorija
8 mei 2023

Niet de eerste keer dat de bezorging een uur vertraging opliep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heuchemer
6 mei 2023

Ik heb mijn bestelling afgehaald en ben twee keer terug geroepen door uw bedrijf omdat ik verkeerde producten had meegekregen. De eerste keer was ik al 10 km van de vestiging weg en dus 20 km moest rijden om om te ruilen. Toen gevraagd of het nu wel goed was en ben weer gaan rijden. Vervolgens weer opgebeld na dit keer 5 km en wederom retour om te ruilen. Al met al ca 30 km extra gereden en bijna 40 min later op weg naar huis na een sorry sorry hoor van de sushi chef. Dus service bijzonder slecht, personeel erg matig. Gelukkig eten was goed.

Reactie van Sushi 8

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij na vraag kunnen doen bij het filiaal en u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

henk v s
30 april 2023

heb lekker gegeten! kei lekkerrrr!

Rini
29 april 2023
De laat
28 april 2023

Heerlijk

Rob W
27 april 2023

Voor het eerst online sushi's bij Sushi 8 in Oirschot besteld via de uitstekende web site. Ruime keuze uit o.a. hele rollen en goed samengestelde boxes. Mijn bestelling stond keurig ingepakt op tijd klaar. De sushi's waren prachtig opgemaakt en ze smaakten overheerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi 8

Wat een mooie review Rob! Bedankt hiervoor, fijn om te lezen. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Sjan
26 april 2023

Zoals altijd heerlijke sushi!!

Hans
25 april 2023

Wederom weer super goede kwaliteit sushi, super vers smelt op je tong! Echt een aanrader!

S Bastings
24 april 2023

Besteld om 18.50 Verwachte bezorgtijd 19.35 Iets voor 8 gebeld waar het bleef. Na zo’n 5 x bellen werd opgenomen. Ze waren onderweg zei de jongen aan de telefoon. 20.08 mail dat ze onderweg waren. En toen was het er ook zo. Als ik van te voren geweten had dat wachttijd zo lang was had ik niet besteld. Sushi lekker er goed van kwaliteit. Warme hapjes vind ik duur voor wat je krijgt (hadden four way snackmix) vooral die Japanse kipnuggets waren slecht (gewoon taaie stukjes kip)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenny
23 april 2023

Moest heel lang wachten. Bezorging kwam 45 minuten later dan aangegeven in de bevestiging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
12 april 2023

Zoals we gewend zijn was de sushi weer top!! Echter laar de bezorging nog altijd te wensen over. Weer bijna een half uur te laat bezorgd! Het is dat de sushi zo lekker is, anders zouden we niet meer bij Sushi 8 bestellen..

Bart
11 april 2023

Normaal gesproken zeer tevreden, vandaag was de sushi niet te eten. Leek niet vers en stonk. Geen contact te krijgen met sushi eight, vandaar de beoordeling op deze plaats.

Daniëlle
10 april 2023

Belachelijke service!! Ruim op tijd een bestelling geplaatst om 15.45uur zodat deze om 18.15uur bezorgd zou worden. Om 18.45uur nog niks. Gebeld naar nummer dat bekend is, staat de bestelling klaar, hij komt het brengen. Drie kwartier later nog steeds geen bestelling en ondertussen word ik gebeld door een andere klant die mijn bestelling heeft en zelf ook nog zit te wachten! Hierom weer contact gezocht maar nu onbereikbaar, recht naar de voicemail. Belachelijk! Waar blijft mijn bestelling!! kleine moeite om als bedrijf zelf even contact op te nemen als iets fout gaat. Op het einde het eten nog gekregen maar dit was zelfs koud geworden, dus smaakte niet lekker meer. Geen eens een verse bestelling gekregen... Zeer slecht.

Reactie van Sushi 8

Wat vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij na vraag kunnen doen bij het filiaal en met een passende oplossing kunnen komen? Mvg Team Sushi-Eight

Kim
10 april 2023

Normaal gesproken tevreden, nu om 16.15 besteld. Zou er om 17.45 zijn, toen kwam het om 18.15 en wilden we gaan eten, zat er de box niet in alleen side dishes. Zouden ze gaan halen en dit heeft weer een uur geduurd. En waren niet te bereiken. Zaten om 19.30 aan sushi.

Reactie van Sushi 8

Hoi Kim, wat vervelend om te horen. Onze excuses hiervoor! Zou u ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij na vraag kunnen doen en u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Lilian Suyskens
7 april 2023

Weer heerlijke sushi! Lekker van gegeten met z'n vieren. Makkelijk te bestellen via de telefoon en altijd op tijd klaar. Top!

Ina Bastiaans
7 april 2023

de bezorging was een uur later dan afgesproken, zonder bericht.

Tjeu
6 april 2023
Pleun
2 april 2023
Esther
1 april 2023

Heerlijk genoten van deze heerlijke sushi. Alles klopte super vriendelijke jongen die ons heeft geholpen. De zaak ziet er ook netjes uit en de medewerkers zijn netjes verzorgd. Wij komen zeker terug zowel voor de leuke bediening als de heerlijke sushi.

Judith
29 maart 2023

Zoals altijd weer super! We vinden het altijd zo lekker dat het blijft smaken naar meer😅

Marielle
19 maart 2023

De sushi zag er niet uit en viel uitelkaar. Bij melding ervan kreeg ik te horen dat ze iemand inwerken en dat 't erbij hoort. Teleurgesteld in de service/afhandeling

Reactie van Sushi 8

Hoi Marielle, vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Onze excuses hiervoor! Zou u een mail naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen met deze review zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Meike
16 maart 2023

Heerlijk verse sushi, jammer dat ze niet meer bezorgen in Oost West en Middelbeers.

Lien
14 maart 2023

Heerlijke sushi, prijs daarintegen mag wel wat verminderen.

Colette
14 maart 2023
Petra
12 maart 2023

Lekkere sushi, bestelling ging prima.

Monique Roozen
11 maart 2023
L.L.
8 maart 2023
Suus
5 maart 2023

De sushi is echt heerlijk!! Voor de ideeënbus: bij bezorging kun je als klant een tijd kiezen, jullie moeten die tijden eerder op vol zetten zodat de bezorgtijd gehaald kan worden. Als ik vooraf weet dat het twee duurt kies ik daar zelf voor. Nu zeggen jullie dat je er met drie kwartier bent en zijn jullie een uur te laat! Dat is slordig..

Tanja Lieshout
3 maart 2023

Liefst de volgende keer niet vis en vlees sushi’s in 1 bakje. Ik ben allergisch voor vis dus durfde de beef sushi’s niet meer te eten. Voor de rest was het weer heerlijk.

Reactie van Sushi 8

Beste tanja, excuses voor het ongemak, als u de volgende keer het in de opmerking erbij zet zullen wij er rekening mee houden! groet, sushi eight

Lotte
27 februari 2023

Waardeloos weer 1 uur later dan de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Vervelend om te horen Lotte, onze excuses daarvoor! Zou u een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl willen sturen zodat wij na vraag kunnen doen bij het filiaal een een oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Bas
27 februari 2023

Sushi was prima, maar de bestelling zou om kwart over 6 klaar zijn. Hiervan had ik ook een aparte bevestiging ontvangen, met afhaaltijdstip 18:15. Eenmaal aangekomen bleek hier nog niet aan begonnen te zijn en werd zonder excuses aangegeven dat ik hem over een half uur op moest komen halen.

Van iersel
27 februari 2023

Sushi is goed. De bezorging is gewoon rechtuit slecht. Was ruim uur te laat. En de bestelling is nooit compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd schans
25 februari 2023

Helaas zaten de stokjes/ wasabi en sojasaus er niet bij.. sushi was verder goed

Lotte
19 februari 2023

We waren op het bedrijf en moesten daar 45 min wachten als we zouden bestellen. Bezorgen zou niet veel langer duren. We hebben bijna 2 uur moeten wachten voor de bestelling er was. Het eten zelf was echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amma
18 februari 2023
Wilianne Visser
6 februari 2023

19:07 besteld, bezorgtijd 20:10 en het was er pas 20:47. Vind dat echt veel te lang voor 16 sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjan
5 februari 2023

Het was weer overheerlijk, meegenomen naar onze dochter en schoonzoon en die zijn nu ook fan!

Reactie van Sushi 8

Leuk om te horen Sjan! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Marco
5 februari 2023

Heerlijke sushi. Leuke mix van verschillende soorten. Netjes op tijd af kunnen halen. Prima!

Jan
2 februari 2023

Mooi opgemaakte ronde schotel, heerlijk gegeten.

Wendy
21 januari 2023

Om 18.44 mail gehad, bestelling is onderweg. Om 18.30 was de bestelling er. Bij de bezorger aangegeven dat de warme items nu waarschijnlijk koud zullen zijn. Nee dat kon niet want het zat in een warmtetas, hij had ook ergens vast gestaan. Bestelling uitgepakt, de snackmix van 15 euro was niet meer te eten. Ijskoud. Jammer!!!

Fiona
17 januari 2023

Waanzinnig lekkere en mooi opgemaakte sushi (Crunch box). De Chicken Karaage was een verassend grote portie, én lekker! Ook uiterst vriendelijke medewerker in de vestiging.

Sjan
12 januari 2023

Echt hele lekkere sushi!!!

Tessa
11 januari 2023

Goede sushi en perfect op tijd klaar. Zelfs nog loempia’s als cadeautje erbij (denk ivm grote bestelling). Heel tevreden.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Tessa! En bedankt voor deze review. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Petra Schalk
9 januari 2023

Prijzig maar lekker eten en een extraatje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Camps
8 januari 2023

We bestellen al heel lang bij jullie en krijgen dan voor de volgende x een kortingscode. Die kunnen we nooit gebruiken omdat hij dan al verlopen is en helaas bestellen wij niet elke week sushi. Ook zat er nu deze x maar 3 sets eetstokjes bij, 2 x de soja sauce en helemaal geen wasabi. Verder is de sushi erg goed en zijn we daar heel tevreden over

Y. Ploeg-Muller
2 januari 2023

Ik ben dol op sushi, maar de ergernis over de veel te late bezorging (1,5 uur te laat) zorgt ervoor dat ik niet zo snel meer zal bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail naar info@sushi-eight kunnen sturen met deze review zodat we een gepaste oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Lars
1 januari 2022

Na 1,5 uur gebeld waar mijn bestelling bleef, ik kreeg te horen dat ik maar even geduldig moest wachten en het nog wel een uur kon duren. Na 2 uur en 15 minuten was mijn bestelling er maar hier klopte weinig tot niks van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Onze excuses Lars. Vervelend om te horen! Zou je ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij even kunnen kijken bij het filiaal wat er mis is gegaan en een gepaste oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Christel
1 januari 2022
Marian van doleweerd
31 december 2022

Goede service vriendelijk

Thea
27 december 2022
W Smulders
26 december 2022

Heerlijk, eenvoudig te bestellen en prima kwaliteit!

Marco
26 december 2022

Keurig op tijd en lekkere sushi! Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raaijmakers
23 december 2022

Besteld om af te halen om 18.45.. Heb in de zaak nog 40-50 minuten moeten wachten. Iemand die na mij binnen was en toen nog moest bestellen liep eerder naar buiten. Ze kregen al telefoontjes van mensen die besteld hadden om te leveren en die zaten al 60 minuten thuis te wachten. Aan de telefoon kregen ze te horen dat de chauffeur alleen nog maar ik hoefde te pakken en dan aan kon rijden, maar dit was ook gelogen. Ik snap dat het een drukke dag kan zijn, maar dit was gewoon knap waardeloos.

v Overdijk
16 december 2022

Zoals altijd geweldig, goede sushi en de bowl's waren super goed gevuld.

Judith
12 december 2022

Weer heerlijk gegeten, maar wat ontzettend jammer dat we na de aangegeven tijd(45 minuten na bestelling) nog 1,5 uur moesten wachten totdat het gebracht werd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Vervelend om te horen Judith! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail met deze review kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Paul Verweij
12 december 2022

Ruim een uur te laat geleverd. Snacks waren koud. Stamelende excuses aan de deur. Waardeloze levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doortje
11 december 2022

Pas 2 uur na het plaatsen van de bestelling geleverd. Ook geen bericht van jullie dat het een uur extra duurt. Toen ik belde vertrok de bezorger ‘toevallig’ bijna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy van den akker
10 december 2022

Normaal weinig te klagen en goede sushi. Nu 20 min te laat. Koude gyoza helaas. 4 stuks sushi met paling besteld. In 2 daarvan zat een stuk vel van de paling. Eetlust was ook wel weg toen. Echt heel jammer!!

Bram
6 december 2022

Alles lekker en goed. Behalve zat niet de 2 sausjes erbij bij de warme gerechten die erbij zouden moeten zitten.

Linda Willems
6 december 2022

Net zoals de vorige keer,weer veel te lekker..het zou wel fijn zijn om twee flesjes saus te mogen krijgen ipv 1,want die is bij zo'n grote schotel wat te weinig(of het ligt aan onze dipp-skills;-) )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-José
4 december 2022

Geweldig! De lekkerste sushi uit de omgeving (chrunch schotel). Bezorging en service ook hartstikke goed, deze keer.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Marie-José! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Gemma Robben
3 december 2022

Ontzettende slechte service. Bestelling kwam 2 uur te laat zonder daarover ingelicht te worden. Zelf proberen te bellen maar kreeg pas na anderhalf uur iemand aan de telefoon.

Reactie van Sushi 8

Onze excuses! Zou u ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunne sturen zodat we een gepaste oplossing kunnen bieden? Team Sushi-Eight

v Bekhoven
3 december 2022

In 1 woord was de bezorging WAARDELOOS! om half 6 besteld en om half 9 (en 4 telefoontjes waarbij we ook voor de gek werden gehouden) werd onze bestelling dan toch EINDELIJK bezorgd zonder een tegemoetkoming of een excuses. Dit was niet de 1e keer dat levering mis ging maar wel de laatste keer dat wij hier bestelde . Het eten was verder, zoals eerder bekend was, wel lekker

Reactie van Sushi 8

Wat vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen, zodat wij met een gepaste oplossing kunnen komen? Team Sushi-Eight

Carli Wilms
3 december 2022

Wat een heerlijke sushi. Genoten. Helaas waren de eetstokjes en sojasaus vergeten....maar ook zonder stokjes was het heerlijk😉

Oirschot
29 november 2022

Lekker gegeten mooie porties. Quality time is prima voor 2 pers.

Remco
27 november 2022

Helaas werd het eten pas na 2 uur bezorgd! Dit terwijl er wel een bezorgtijd werd afgegeven van binnen 50 minuten, ofwel 1 uur en 10 minuten te laat!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco wiepking
27 november 2022

Kwaliteit van de sushi is goed, maar mag wat mij betreft wat strakker worden ingerold… sushi valt vaak uit elkaar..

Evert Richter
21 november 2022
Sander Cremers
14 november 2022

Eten werd 1,5uur later pas bezorgt omdat de auto leeg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaimie
14 november 2022

Sushi zoals gewoonlijk erg lekker. Alleen bezorging is onder de maat. Dit is altijd zo. Zijn altijd ruim 1 uur later dan de tijd die ze aangeven. 5 uur bestellen is 7 uur bezorgen. Dit kan en moet echt beter!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
13 november 2022

Heerlijk

Patricia
6 november 2022

Tijdstip van bezorging werd een half uur later. Hier werd keurig voor gebeld. Echter het werd nog 1 uur later. De gefrituurde garnalen waren koud en de kwaliteit van vlees en vis viel tegen. Ook zou er een kadootje bij zitten voor de late bezorging echter niet gevonden. Jammer Sushi- eight, het was onze eerste bestelling hier en ook de laatste. Veel geld voor weinig kwaliteit.

Reactie van Sushi 8

Wat vervelend om te horen Patricia. Onze excuses hiervoor. Zou u een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij deze verder in behandeling kunnen nemen. Mvg Team Sushi-Eight

Anne vaan iersel
5 november 2022

Deel van bestelling klopte niet. Was balen omdat we deze sushi niet lekker vinden. Volgende keer goed opletten. Is niet de eerste keer.

Sandra
2 november 2022

Super lekkere verse sushi gegeten vandaag. Echt een aanrader.

Hans
1 november 2022

Bestelling gedaan via de app wat super makelijk is . Telefonisch nog na gebelt omdat we iets vergeten waren. Geen probleem, goede en perfecte bezorging! En zeker een aanrader!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Hans! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Cil Pel
31 oktober 2022

ze waren 4 stuks sushi vergeten maar na 1 x bellen kwamen ze het meteen brengen met nog een cadeautje erbij.

Wil Leppers
30 oktober 2022

Producten en levering waren goed en conform bestelling. Kwalitatief gezien hebben we absoluut geen neg. opmerkingen. Wat jammer dat wij niet direct de voedsel allergieën per product zichtbaar hadden. Had ik gemist op uw site, hoewel dit aan mij kan liggen. Heb er niet gericht naar gezocht. Wat wij wel vinden is dat uw gerechtjes wel op de Nederlandse smaakgewoonte zijn gericht. Althans dat gevoel hebben wij. Een mayonisse die wel verdacht veel Nederlands lijkt. Wij zelf zouden het liefst de meest oorspronkelijk Japans/ Koreaans smaak/ samenstelling willen proeven. Dat geldt overigens voor alle Buitenlandse gerechten naar ons smaak. IK snap ook wel dat ik (wij) beslist niet de gemiddelde Nederlandse opvattingen hebben over smaak/ gerechten. Toch geloof ik dat er markt is voor rechten die volledig de smaak van)in uw gevoel) die uit Japan/ Korea hebben. Dus geen producten die aan de Nederlandse smaak zijn aangepast. Nogmaals wij snappen dit, toch jammer om in Nederland geen authentieke

Reactie van Sushi 8

Hoi Wil, bedankt voor je feedback. De allergenen informatie staat beschreven op de site per gerecht, deze zijn aangegeven doormiddel van icoontjes. Per product is te vinden op de zaak. Hoop dat ik u zo voldoende geinformeerd heb. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Bjorn van Oorsouw
27 oktober 2022
Linda Willems
23 oktober 2022

Complimenten!!Superlekker,het zag er ook fantastisch opgemaakt uit. Bezorging was heerlijk op tijd door een hartstikke leuke jongedame..voor meer dan herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Linda! Bedankt voor deze review Team Sushi-Eight

Miranda
23 oktober 2022

Mailtje bezorgtijd 19.15 Uiteindelijke bezorgtijd 19.55 Maar ondertussen van jullie zelf niks gehoord dus zelf 2x gebeld hoe het er voor stond ivm dat ik het wel heel lang vond duren en op het punt stond ander eten te gaan halen. Dus vond dat helaas niet zo'n goed service.

Reactie van Sushi 8

Hoi Miranda, bedankt voor je feedback. We gaan hier extra op letten. Hopelijk tot snel weer bij Sushi-Eight

*
18 oktober 2022
Marie-José
16 oktober 2022

Om 19.15 uur zou het bezorgd worden en uiteindelijk was het er na 20.45 uur pas. Ik had om 20.15 uur gebeld waar het bleef en volgens mij moest het nog gebracht worden want toen duurde het nog ruim 20 minuten. Erg vervelend als je ook nog andere plannen hebt! Ruim anderhalf uur te laat bezorgen, vind ik echt niet kunnen. Het was wel heel lekker.

Reactie van Sushi 8

Hoi Marie-Jose, wat vervelend om te horen. Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl met een screenshot van uw review zodat wij een gepaste oplossing kunnen bieden. Team Sushi-Eight

Willem
14 oktober 2022
Berk
14 oktober 2022

Weer heerlijk genoten van jullie vers gemaakte sushi. Mooi op tijd geleverd. En nog wat extra”s gekregen bedankt weer en tot de volgende ronde ;)

Judith
9 oktober 2022

Ik heb het opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
9 oktober 2022

Bestelling 3 kwartier later dan aangegeven bezorgd. Warme producten waren helemaal koud. Dit is al verschillende keren voorgekomen. Nog nooit geen respons op gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Anouk! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Fri
9 oktober 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Fri! Team Sushi Eight

Sam
9 oktober 2022

De beste Sushi in de regio. Zeer goede porties ook.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sam! Team Sushi Eight

Henk van Rooy
3 oktober 2022

Heerlijk

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Henk! Team Sushi Eight

.
2 oktober 2022
Karlijn
1 oktober 2022

Anderhalf uur te laat en de warme gerechten waren koud en slap. Tonijn sushi was droog.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Karlijn! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Diana
26 september 2022

Sushi was lekker maar mijn honger een beetje over na 1,5uur. Vond de bezorg tijd net te lang. Bezorger was wel erg vriendelijk. Misschien tijdens het bestellen al aangeven dat t lang kan duren en niet pas bij de bevestiging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Diana! Jammer dat de bezorging te laat is geweest, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Kimberley Gromotka
25 september 2022

Heerlijke sushi, aardige en vriendelijke bezorger. Bestelling was wel later als gepland, maar dat mocht de pret niet drukken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Kimberley! Team Sushi Eight

Diana
25 september 2022

Super lekker, snel klaar. Helemaal toppie.

Tanja
19 september 2022

We hebben weer gesmuld van de crispy chicken roll, de zalm en de veggie rol.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Tanja! Team Sushi Eight

Sandry
19 september 2022

Wij hadden pas redelijk laat besteld. En nog moesten we 1.5 uur wachten. Krijg je heel leuk een mailtje bestelling is onderweg duurt het nog minstens een half uur. Dat is beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Sandry! Jammer dat je bestelling te laat is gekomen, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Paul
18 september 2022

Eten is prima, je moet wel goed controleren of je alles hebt als je de winkel verlaat. Paar keer gehad dat je teveel of teweinig meekrijgt.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Paul! Team Sushi Eight

Monique Hoppenbrouwers
5 september 2022
Van Ham
5 september 2022

Het was erg lekker maar , Wij hebben echt 1 1/2 uur moeten wachten op de bestelling En gaf aan dat het 1 uur zal duren Dat is wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Van Ham! Jammer dat je bestelling te laat is gekomen, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Dirk
4 september 2022

Er was een kleine verwarring over de inhoud van de bestelling, maar dit is heel netjes opgelost!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Dirk! Team Sushi Eight

Maria
2 september 2022
Nathalie
2 september 2022

Als je 2 poke bowls en 4 temaki's bezorgd dan moet je wel weten dat je aan 1 portie soyasaus niet genoeg hebt. Jammer want we moesten echt naar de supermarkt om soyasaus bij te kopen.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Nathalie! Jammer dat er te weinig soyasaus bij zat, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Frans Bevers
1 september 2022

Was heel lekker, volgende nog lekkerder hmmmm

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Frans! Team Sushi Eight

Rob
31 augustus 2022

Echt lekker!!!

M
29 augustus 2022

Tweede keer in korte tijd erg lang moeten wachten op mijn bestelling bij het afhalen. Deze keer zelfs meer dan een uur, terwijl ik bij afhalen al 19.00u aantikte, kreeg ik een mail voor 19.30u, al erg jammer, anders klik ik geen 19.00u aan. Uiteindelijk liep ik om 20.35u met mn sushi naar buiten. De vorige keer ruim 40 minuten moeten wachten, toen kregen we nog wat extra’s als goedmaker. Deze keer kon er zelfs geen excuus vanaf. Tijdens het uur wachten vele telefoontjes en klanten die binnen kwamen vragen waar de bestelling bleef. Ze nemen veel te veel bestellingen aan die ze niet aan kunnen. Door de haast is de sushi slecht gerold, waardoor deze uit elkaar valt. Sushi is lekker, maar het is in de zaak slecht georganiseerd!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, M! Jammer dat je bestelling flink vertraagd was, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje willen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Marijn
29 augustus 2022

Bij de bestelling stond dat ik het 3 kwartier later kon op komen halen, na bevestiging werd dat 1 uur en 3 kwartier. Het was blijkbaar heel druk dus, de edame boontjes waren veel te lang gekookt, niet lekker en heb het weg gegooid. Hopelijk de volgende keer weer beter (zoals het altijd is)

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Marijn! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje willen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Julian Manning
28 augustus 2022

1 hr 15mins late on an order of 150euro…. Disappointing after so many orders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Julian! Jammer dat je bestelling vertraagd was, onze excuses daarvoor. Zou je een mailtje willen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Judith
28 augustus 2022

Lekkere sushi, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Judith! Team Sushi Eight

Louwers
27 augustus 2022

Heerlijke summerbox bezorgd gekregen! Netjes optijd geleverd en alles goed.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Louwers! Team Sushi Eight

H van den Berg
26 augustus 2022

Top! overheerlijke sushi

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Van den Berg! Team Sushi Eight

Ad
20 augustus 2022
Casper
20 augustus 2022

Prima en erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Casper! Team Sushi Eight

Bas
17 augustus 2022

Lekkere sushi, netjes op tijd gereed, makkelijk te bestellen. Sushi8 Oirschot zou 5 sterren hebben gekregen als er war minder saus op zou zitten. Tip: op website nog wat duidelijker aangeven wat er in de afzonderlijke hapjes zit.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback in acht nemen en hier in het vervolg beter mee omgaan! -Team Sushi Eight

Joep
14 augustus 2022
Juul
11 augustus 2022

Nvt

Rafał
11 augustus 2022

Super testy!!! ♥️♥️😁 mniam..

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Rafat! Team Sushi Eight

Lieke Lips
4 augustus 2022

Ik had in de middag al de sushi besteld zodat jullie op tijd wisten hoe en wat. Ik heb al eerder gehad dat er niet meer bezorgd werd omdat het dan te druk was. Wat helemaal logisch was, maar vandaag hadden we tijdsdruk, vandaar deze beslissing. Wat ik super goed vind is de no waste optie, die ik dus ook aan klikte. Geen gember en geen wasabi. We zouden met 5 man van de sushi eten en wat we allemaal lekker vinden is soja saus. Deze zat er dus helemaal niet bij. Dit vond ik dus echt heel erg jammer. Ik had zelf niets meer in huis dus mijn vriend is nog snel naar de Albert Heijn gereden om sojasaus te halen. Echt super jammer. Verder vond mijn vriend de geflambeerde makreel verbrand smaken. Ik wil echt niet zeiken, wij zijn meestal erg enthousiast over jullie sushi, maar toen ik een mailtje kreeg om het te beoordelen, dacht ik, dit kan goede feedback zijn. Groetjes Lieke

Reactie van Sushi 8

Beste Klant, bedankt voor uw feedback. Wij zullen er in het vervolg beter opletten! -Team Sushi Eight

Sjan
2 augustus 2022

Echt hele lekkere sushi, dikke 10👍

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat u heeft genoten! Graag tot snel! -Team Sushi 8

Joep
30 juli 2022
Lieke
28 juli 2022

Helaas 2u moeten wachten op onze bestelling, we werden wel netjes gebeld na een uur dat het maximaal nog een half uur zou duren, maar helaas. Is niet de eerste keer dat de bezorging zo lang duurt. Wel jammer want de sushi is heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Vervelend om te horen dat uw bestelling te laat was. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen. -Team Sushi Eight

ad nunen
24 juli 2022
Karin
19 juli 2022

Lekker!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Karin! Team Sushi Eight

Suus
18 juli 2022

Super sushi! Niks op aan te merken! Alleen altijd wel veel te weinig soya saus. Dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback over sojasaus in acht nemen! -Team Sushi Eight

Inge Scheffers
16 juli 2022

Het eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot snel -Team Sushi Eight

Richard
16 juli 2022

Heerlijke sushi en vlotte levering!! Enige punt van commentaar: graag wel alle sauzen compleet erbij…

Marco
11 juli 2022

Lekkere sushi, nu op tijd geleverd. Nadeel is dat de sushi snel uit elkaar valt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
9 juli 2022

Vriendelijke bediening, inzet om (in overleg) nóg sneller te leveren, levering op afgesproken tijdstip en bovenal heerlijke sushi. We hebben echt genoten. Bedankt!!

Reactie van Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Dees
4 juli 2022

Online besteld. Tijd 1930 uur. Om 20 uur belde mijn man op, moesten ze er nog aan beginnen..... om 20.20 uur had ik mijn bestelling... dus na lang wachten wel erg lekker gegeten.

Angela
3 juli 2022

Kwaliteit is altijd goed. Vers gemaakt en dat merk je. Wel betere planning aub. Al twee weken op een rij lang moeten wachten. Vorige week 25 min en vandaag twee uur tevoren besteld en 40 min moeten wachten. Dus betere planning maken of tijdvakken sluiten.

Fam Peijs
29 juni 2022

Wij vinden art sushi erg lekker, alleen de rijst korrelde snel los.

maarten smetsers
26 juni 2022

Verbeterpunt misschien is dat ze deze vaak uit elkaar vielen als een sushi part op pakte met sushi-houtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Kerssens
26 juni 2022

Perfecte sushi, online besteld, zelf afgehaald, klaar op de afgesproken tijd !

Anne
25 juni 2022

Suschi was goed Jammer dat de soja saus er niet bij zat.

Sbroks
21 juni 2022

Heerlijke sushi!

Marco
20 juni 2022

Keurig op tijd bezorgd. Supervriendelijke bezorger. En ook nog eens heerlijk sushi gegeten.

Linda
19 juni 2022

De sushi rijst viel uit elkaar. Wasabi niet lekker. Kwalitiet was niet zoals wij gewend zijn van eerdere bestellingen bij sushi 8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
19 juni 2022

Echt heel lekker, gaan we zeker vaker doen, erg vriendelijke mensen!!

Berben
18 juni 2022
Bart
15 juni 2022

De sushi was lekker. De stukken waren soms aan de grote kant en zaten aan elkaar vast waardoor eten met stokjes lastig was. De bezorging was snel en netjes.

Thea
13 juni 2022

Het is jammer dat de warme sushi bij de koude in een tasje verpakt worden. In de auto haal ik deze onmiddellijk eruit, sushi is bacterie gevoelig en mag dus niet samen😡.

Jolanda
12 juni 2022

De laatste twee bestellingen zijn de sushi minder compact gerold en vallen ze makkelijk uit elkaar. Hoewel ze prima smaken zijn ze daardoor helaas wel wat minder goed "handelbaar" om via de sojasaus in je mond te krijgen.

Joep Smulders
12 juni 2022
Pauline Landmeter-Heijnis
10 juni 2022

3de dat de gepaneerde garnalen in de sushi koud is

Maria
9 juni 2022
Ed
8 juni 2022

Na de oorspronkelijke levertijd belde de vestiging me op om te vragen of we de sushi op konden komen halen i.v.m. tekort aan bezorgpersoneel. Bij aankomst in de vestiging was de sushi niet klaar en heb ik nog 15 tot 20 minuten kunnen wachten (Een uur na de oorspronkelijke levertijd kwam ik met de Sushi thuis..). De kwaliteit van de sushi was ook niet goed, rollen vielen uit elkaar en garnering lag zo over de sushi heen, dat een enkele rol niet op te pakken was, zonder dat alles er af viel.

Natascha
5 juni 2022

Hadden sushi besteld op zaterdag rond 17:00 uur voor 19:30. Ik werd om 20:15 gebeld dat ze het heel druk hebben gehad en dat het wat langer ging duren.. De vraag luidde dan ook ‘Kan je het zelf komen halen?’.. Uhm nee, want anders had ik op voorhand wel afgehaald. Ik vroeg hoe lang het nog ging duren en hij antwoordde dat hij dit moest navragen. De kok antwoordde nog een half uur + 5 min reistijd. Ik zou een kortingscode krijgen. Naja prima. Vervolgens arriveerde de bezorger om 20:58 uur met excuses. Ik gaf aan dat hij hier niks aan kon doen en hij zei me dat de kortingscode nog kwam.. (nog steeds niets ontvangen) maaar er zat wél een cadeautje bij! We kregen een bakje loempia’s extra. Het eten was lauw maar niet taai. Hadden ook pittige kip en gyoza.. Verder hele goeie kwaliteit, maar beetje jammer van de 1,5 uur honger lijden..

Annie Vennix
29 mei 2022

Sushi besteld voor 17.15 uur. Kreeg om 16.51 uur bericht dat bezorger onderweg was. Bezorgd om 17.45 uur waardoor de warme producten koud waren. Verder heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie van Ham
29 mei 2022

Ik heb heerlijk genoten van een grote bak sushi het was lekker vers en alles zag er heel mooi uit. De sushi waren wel heel groot en daardoor onmogelijk om helemaal in eens in je mond te stoppen. Dat eet wat onhandig maar de smaak en service waren werkelijk perfect.

Erik
26 mei 2022

Super lekker qua smaak. Keurig op tijd bezorgd. Alleen de rollen vielen uit elkaar en niet goed gedraaid.

Lubova
26 mei 2022

De lekkerste maaltijden.

Joep Smulders
23 mei 2022
Bram
21 mei 2022
Korbijn
21 mei 2022

In de bestelling stond 18.45...op t moment van daadwerkelijk bestellen werd de tijd ineens 19.00 en uit eindelijk werd alles pas 19.40 bezorgd ...dan had ik toch liever ergens anders besteld

Nicole
19 mei 2022

Heerlijke sushi en attent personeel!

Ellen
17 mei 2022

Erg lekker, goed op tijd bezorgd

Suzan Bastings
16 mei 2022

Lekkere sushi, netjes verpakt, snel en correct bezorgd. En er zaten nog extra loempiaatjes bij met op de verpakking ‘cadeautje’ geschreven. Das tuurlijk altijd leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wij hopen u snel weer te zien! - Team Sushi Eight

Giel
14 mei 2022

Zeer lekker!

Nicole
13 mei 2022

De sushi viel een beetje uit elkaar en leek minder vers dan ik gewend ben.

Babette
9 mei 2022

Mijn bestelling klopte niet ben benieuwd of het de volgende x word opgelost zoals beloofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne vd Wal
8 mei 2022

Heerlijke sushi, zeer goed!

Pauline Landmeter-Heijnis
5 mei 2022

De gepaneerde garnalen in de sushi waren koud

Tanja
3 mei 2022

De crispy chicken rolls en de carpaccio rolls waren super lekker. De zalm was ook erg lekker.

Karen Hansen
27 april 2022

De nieuwe Bbq-box besteld. Precies op tijd klaar en wat een heerlijke sushi, echt fantastisch! Hopelijk blijft deze box in het aanbod, echt een aanrader.

Renee
18 april 2022

Makkelijk te bestellen, en bestelling staat mooi op tijd klaar. Heerlijke sushi, lekker vers.

Marko
16 april 2022

Niks op aan te merken

M&L
4 april 2022

Zeer snel en super lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van straten
4 april 2022

Ruim te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
3 april 2022

Al vaker Sushi afgehaald in Oirschot en ook nu weer was het erg lekker, zag het er verzorgd en smakelijk uit en netjes op tijd klaar.

Reactie van Sushi 8

Beste Bas, bedankt voor de review. Graag tot ziens bij sushi 8!

Henny van Grinsven
3 april 2022

Was héél goed. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joolz
2 april 2022

Fantastic!

Jolanda
1 april 2022

Box of the month (5-way special.box): heerlijk!! Echt hoge kwaliteit, mooi opgemaakte rolls. Supplementen (soja, gember, wasabi) ruim voldoende. Hele schappelijke aanbieding.

Dirk
30 maart 2022

Harstikke lekker. Was Top !

Jacoba
27 maart 2022

Top sushi. Heerlijk vers. Op tijd bezorgd. Wel storend dat de bezorger de auto radio kei hard aan had en aan liet tijdens het bezorgen.

Emma
25 maart 2022

Heerlijk gegeten. Al vaker besteld en altijd tevreden!

Quinty
24 maart 2022

Top!

H
20 maart 2022

Super lekker !

Lin
20 maart 2022
Reactie van Sushi 8

Beste Lin, bedankt voor de beoordeling! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

HH
19 maart 2022
Angelika Segin
19 maart 2022
Yvonne
15 maart 2022

Heerlijk pokebowl, lekker vers en goed van smaak.

Denise
14 maart 2022
Reactie van Sushi 8

Beste Denise, kunt u ons wat meer vertellen over de beoordeling? Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Harrie van de zonweb
13 maart 2022
Sandra
12 maart 2022
Slangenman
7 maart 2022

Was. Weer lekkerr

S. v. Bekhoven
6 maart 2022

Bestelling was 20 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste S.v. Bekhoven, Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Stefanie
5 maart 2022

Hele lekkere sushi! Altijd op tijd bezorgd en vriendelijke bezorgers!

Monique
5 maart 2022

Hartstikke lekkere sushi Bezorging mooi optijd Gewoon top

Marco
28 februari 2022

Heerlijke sushi! Vers en erg lekker !

Reactie van Sushi 8

Beste Marco, wat fijn dat alles naar wens was.

Yvonne
25 februari 2022

Altijd goed en lekker.

W Smulders
25 februari 2022

Heerlijk en goede kwaliteit

Marlijn
22 februari 2022

Tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst, de eerste keer viel wat tegen. Maar Dat was in het begin en op een drukke dag , deze keer zeer aangenaam verrast! De carpaccio rol is een aanrader , heel erg lekker! En alle sushi’s smaakte goed!

Reactie van Sushi 8

Beste Marlijn, wat fijn om te lezen dat alles naar smaak was.

Kroon m
20 februari 2022

Besteld, betaald, opgehaald, op tijd klaar, vriendelijk behandeld, naar huis, en smullen. Was erg lekker.

Fulla
20 februari 2022
Ellen
15 februari 2022

Lekker, goede prijs-kwaliteit verhouding, levering mooi op tijd

Reactie van Sushi 8

Beste Ellen, fijn dat alles naar wens was! Graag tot ziens.

Ruud
14 februari 2022

Mooie box besteld. We hebben er smakelijk van genoten. Niks mis mee!

Tanja
14 februari 2022

We hebben genoten van de Crispy chicken Sushi, de vega roll en de zalm nuri. Heerlijk vers.

Herman
14 februari 2022

Prima sushi

maarten smetsers
13 februari 2022

Compliment voor de verse producten we hebben genoten van deze kwaliteit voor een vriendelijke prijs van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Maarten Smetsers, wat fijn dat u zo positief is over sushi 8! wij hopen u snel weer terug te zien!

jan
13 februari 2022

zowel sushi als snacks, heerlijk.

V. Nuenen
13 februari 2022

Goede sushi en bijgerechten. al vaak besteld helaas altijd een half uur te laat.

Kim
13 februari 2022

Bijna 50 minuten te laat bezorgd. Zelf na 20 minuten gebeld om eens te vragen naar de status. Toen was het de deur nog niet uit. En toen dus nog een half uur moeten wachten. Bel in ieder geval even netjes op om vertraging door te geven aan je klant. Want niks laten weten is geen goede service.

Reactie van Sushi 8

Beste Kim, onze excuses voor dit ongemak. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

R Weegels
12 februari 2022

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Verhoeven
9 februari 2022

Fijne bezorger vriendelijk een aardig.

Reactie van Sushi 8

Beste Verhoeven, fijn dat alles goed in smaak is gevallen.

Bo
6 februari 2022

Op tijd komen. Elke keer als ik iets bestel dan komen jullie te laat…..

Kim
3 februari 2022
Wilma
2 februari 2022

Alles 100 %

Reactie van Sushi 8

Beste Wilma, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer te zien!

Ad Louwers
27 januari 2022
Mathijssen
26 januari 2022

Sushi werd 30 min te laat bezorgd en was niet lekker zoals we gewend zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Mathijssen, wat vervelend om te horen dat de sushi wat minder was. wij hopen dat het de volgende keer beter naar smaak is. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Joos van den Wittenboer
21 januari 2022
Nicole
20 januari 2022

Voor de tweede keer bijna een uur te laat. Wel een aardige bezorger, die netjes zijn excuses aanbood.

Reactie van Sushi 8

Beste Nicole, wat vervelend dat de sushi niet op tijd bezorgt is. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Ria
19 januari 2022

Zondermeer voor herhaling vatbaar.

Ger Groes
18 januari 2022

Prachtige, eerlijke Sushigerechten gegeten. Kort maar krachtig; Top😀👍

Van Heesch
18 januari 2022

Het stond netjes optijd klaar. Alles lekker vers, loempia's warm. Top!

Harm
17 januari 2022

Helaas was het warme gerecht weer koud. We hebben nog gevraagd hier rekening mee te houden met onze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Harm, onze excuses dat dit vaker is gebeurd. wij doen ons best om het de volgende keer te voorkomen. Wij hopen u snel weer te zien!

Joep
16 januari 2022
M. Wiepking
16 januari 2022

Heerlijke sushi, vers en lekker maar de bezorging was drama. Had ook de eigen site besteld en zou om 19.00u worden bezorgd. Uiteindelijk drie kwartier later gebracht en toen ook nog deel vergeten wat weer een kwartier later werd nagebracht…. Had zelfs om 19.15 u nog gebeld of ik niet was vergeten……

Reactie van Sushi 8

Beste M. Wiepking, wat vervelend om te lezen dat het helaas zo fout is gegaan. wij hopen dat dit niet meer gebeurd. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

/
10 januari 2022

18.00u besteld, om 18.45u zou de bestelling er zijn. Vervolgens kreeg ik een mail dat het er om 19.30u zou zijn, maar dat was niet het geval. Meerdere malen opgebeld, maar niet serieus genomen en er werd ons telkens verteld dat het al onderweg was. Krijg ik om 20.30u een mail ‘uw bestelling is verzonden’. Om 20.45u was het er pas. Hele slechte bezorging en er werd gelogen dat het al verzonden is… zeker niet tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste ...., onze excuses dat u deze ervaring heeft gehad met ons. wij hopen dat dit niet meer voor zal komen. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Fleur
9 januari 2022

1,5 uu bezorgtijd. Terwijl er bij het bestellen 1 uur aangegeven werd.

Reactie van Sushi 8

Beste Fleur, onze excuses dat het bezorgen zo lang heeft geduurd. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Yvonne
8 januari 2022

Heerlijke sushi, bezorging was precies op tijd. Helaas ontbrak er een gerecht. Na telefoontje werd dit heel snel nageleverd, goede service dus. Komen zeker terug.

Reactie van Sushi 8

Beste Yvonne, bedankt voor deze positieve review. wij hopen dat dit niet meer voor zal komen. wij hopen u snel weer te zien!

Bram
3 januari 2022

Lekkere sushi maar wel 45 min te laat. Normaal altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Bram, wat vervelend dat het veel te laat werd bezorgd. wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Emma
2 januari 2021
Anton
1 januari 2021
Van den Berg
1 januari 2021

Super verzorgd en heerlijke verse sushi!

Jaap Kerssens
1 januari 2021

Wij genieten altijd van de sushi van Sushi 8 !. Makkelijke manier van bestellen online, altijd op de afgesroken tijd klaar, heerlijke gerechten !

Kim van Limpt
31 december 2021

Bestelling was een uur te laat!!! Na 20 minuten gebeld, zou binnen 20 minuten er zijn. Uiteindelijk 1 uur in totaal moeten wachten!!

Corrie Geelhoed
29 december 2021

Het was weer verrukkelijk

sander
28 december 2021

Eten goed , bezorging flink te laat zonder bericht en aan het lijntje worden gehouden.. Absoluut niet wat ik gewend ben van Sushi 8. Enige excuses of compensatie voor bijna 2 uur wachten op een paar stuks sushi kon er niet af... Neem maar contact met me op evt.

Arold Kuijpers
27 december 2021
Anja Theune
25 december 2021

Keurig verzorgd en heerlijk.

Oirschot
24 december 2021
Erik
19 december 2021

Heerlijk Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Van de schoot
17 december 2021

3 kwartier vertraagd zonder bericht dat het later was, na bellen kreeg ik niet echt de indruk dat het meisje aan de telefoon dit een probleem vond .

Rafaël
17 december 2021

Kwaliteit gewoon ón póínt MISTER!!

Harm
15 december 2021

We hadden nog 25minuten moeten wachten. Jammer. De warme gerechten waren koud.

Tom
13 december 2021

Vorige bestellingen waren beter van kwaliteit. Afhalen duurde ook ruim een half uur langer dan aangegeven. Leek op haastwerk.

V d loo
11 december 2021
Angela
11 december 2021

Complimenten dat de krab gewijzigd kon worden. Deze schotel was erg vers. Genoten.

Vanessa
9 december 2021

Te laat bezorgd. Geen excuses aan de telefoon.

J. van Kollenburg
9 december 2021

Sushi geweldig! Afspraken zeer slecht! De laatste keer afhalen om 18.00 uur en weer niet klaar, half uur moeten wachten, echt verschrikkelijk.

Richard van meurs
8 december 2021

Voor de derde keer van de 5 keer waren de warme gerechten lauw bijna koud jammer de koude zijn goed en lekker de rest zullen jullie niet onder controle krijgen denk ik dan maar maar gelukkig is een nieuwe in Best begonnen ik ben het beu om om de keer te moeten melden hoe slecht jullie het voor elkaar hebben jammer een gemiste kans

Remco
7 december 2021

In geen tijde zo'n lekkere sushi gegeten.

Anja vogels
5 december 2021

Erg simpele sushi, te duur voor kwaliteit sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Summeren
5 december 2021

Lekkere sushi. Een aanrader!

Hema
5 december 2021

heerlijke sushi, aan te bevelen

Koedijkvanden
5 december 2021

Voor de eerste keer besteld bij jullie. Het was echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep
5 december 2021
Rene V.
4 december 2021

Was goed!

Anja v Geffen
4 december 2021

Het was heerlijk, we komen zeker terug...😋😋

Kristy
2 december 2021

Sushi was weer goed en vers. Vooral de red passion roll is heerlijk! Enige minpuntje was de chicken karaage. De vorige keer waren de stukjes heerlijk mals, nu waren ze te lang gebakken, te donker en smaakten ze droog.

Rafaël
1 december 2021
Rafaël Hoogenberg
24 november 2021

Gewoon écht écht écht mega vers bereid. Dit ZIJN ze. Erg bedankt, want mijn vriendin was er blij mee. En je weet het: blije vrouw is blije man.

Henk Sanders
23 november 2021

Heel verrassend ! Voor de eerste keer een bestelling gedaan en uiteraard opgegeten. Keurige verpakking. Voor herhaling vatbaar en dat zullen we zeker doen.

Mike
22 november 2021
M kroon
21 november 2021

Bestelling online besteld. Was ruim op tijd klaar. Vers, lekker en smakelijk gegeten.

Claudi Roefs
15 november 2021

Geweldig lekkere en verse sushi 🍣

Yvonne Treurniet
9 november 2021

Gewoon echt heerlijk👍👌

Miek
9 november 2021

Prima, bestelling was klaar toen ik kwam. Eten was heel goed

Susan
7 november 2021

👍👍👍

Mariëlle Behrens
6 november 2021

Zalig!!

Hand
5 november 2021

Zeer Lekker en vers producten

-
4 november 2021

Heerlijke ebi eight bowl afgehaald. Het was vers en de garnalen nog lekker knapperig. Ook netjes dat er na het plaatsen van mijn bestelling meteen werd gebeld om navraag te doen over mijn, in het opmerkingenveld vermelde, allergie.

ageeth traa
3 november 2021

het was zeer lekker en heel vers.

Rafaël
31 oktober 2021

Smaakte mij prima, maar je kon proeven dat de sushi niet vers bereid was. Beetje taaie smaak. Wel tevreden!

Nicole Mous
31 oktober 2021

Ik kreeg de opmerking dat ik voortaan in de bestelling Sweerts de landasstraat met een hoofdletter in moet vullen, want de navigatie kon de straat niet vinden. Ik bestel heel regelmatig bij jullie, maar dit heb ik nog nooit gehoord. De bestelling was 3 kwartier te laat.

Hans Vogels
31 oktober 2021

Mooie, smaakvolle en gevarieerde Sushi pakketen. Vriendelijk personeel, efficiënte & correcte afwikkeling order. Echte aanrader!

Fam. Spaan
28 oktober 2021

Was weer op tijd klaar met afhalen en het was weer super lekker zoals altijd (eightbowl)

Maud van den heuvel
28 oktober 2021

De sushi was heerlijk, wel jammer dat er een bepaald bedrag zit aan het bezorgen.

Sandra
28 oktober 2021

Was super lekker, echt een aanrader!

Sjef
27 oktober 2021

Heerlijk en alles volgens afspraak

Bas
25 oktober 2021

Echt heel erg lekker, terwijl ik Sushi nooit zo fantastisch vind... Bestelling netjes op tijd klaar.

Robert
25 oktober 2021

Kwaliteit en smaak van de gerechten is zeer goed. Houden zo! De levertijden worden steeds beter. Top! Enigste wat echt moet verbeteren is het aantal flesjes soja bij de gerechten. Dit is veel te weinig. Laatste bestelling; 68 stuks sushi met daarbij 1 klein flesje (30ml) soja.

NvR
25 oktober 2021

De bestelling 's middags al geplaatst en dan 's avonds toch nog 40 minuten te laat bezorgd. Dat is wel heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
25 oktober 2021
Susan
25 oktober 2021

Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
24 oktober 2021

Ziet er mooi uit! En de smaak goed!

Yvonne
22 oktober 2021

Een grote box besteld en werkelijk alles was vers en lekker!

Amy
20 oktober 2021

Op de gyoza, zaten korte zwarte haren. Dus die heb ik meteen in de prullenbak gegooid. En bij de 5 way urmaki had ik het idee dat deze niet vers gemaakt was. De zalm en tonijn smaakte flauw en de garnaal was niet meer krokant. Dit kan ik enigzins begrijpen omdat ik tegen sluitingstijd pas een bestelling plaatste. (20:00) uur. Maar alsnog zou het van mij dan nog steeds verse sushi zijn geweest

Rijnen
16 oktober 2021

Bestelling was 45 minuten te laat, eten was zelfs bijna koud.

Manon
16 oktober 2021

Lekker sushi en prima bezorging. Gewoon goed!

Robert
12 oktober 2021

Gewoon top. Zowel kwaliteit alsook bezorging

Renie Oppers
12 oktober 2021

De sushi was mooi opgemaakt op een schaal en het smaakte super lekker

Beekmans
11 oktober 2021

Afspraak was 18.15 uur levering. Kreeg 18.30uur netjes een mail dat de levering onderweg was. Echter pas 19uur afgeleverd wat in 10/15min had kunnen zijn. Daardoor waren de warme gerechten koud. Koude gerechten zijn echt lekker alleen door vervoer verschoven zodat ze te dicht tegen elkaar aanstonden en moeilijker te uit de schaal te halen waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christien Rijen van
9 oktober 2021

Prima sushi, keurig op tijd, al meerdere keren besteld en ziet er keurig uit!

Julian
8 oktober 2021
Angel
7 oktober 2021
Joep
6 oktober 2021
Els de Jager
4 oktober 2021

Prachtige en overheerlijke schaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josje
4 oktober 2021

Meer dan een half uur te laat bezorgd. Een extra mailtje / telefoontje zou prettig geweest zijn.

Puk
29 september 2021

Top!

Karin
27 september 2021
N
26 september 2021

Ik heb de sushi laten bezorgen echter waren ze 45 min te laat, dus we rammelde van de honger toen de bezorger eindelijk kwam opdagen. Sommige sushi met name de nigiri was niet goed ingerold dus vallen uit elkaar als je ze wil oppakken met je stokjes, de smaak van alle sushi is wel goed vandaar toch nog 3 sterren voor de kwaliteit, als het allemaal net wat strakker ingerold word is het goede sushi

Richard
24 september 2021

Jammer weer te laat en de tonijn was niet vers zelfs taai jammer op latere levering na is eten meestal wel goed maar als dit nog een keer gebeurd stop ik om hier te bestellen helaas

Annie
24 september 2021

Erg lekker!

W.
19 september 2021

Koud en te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina
18 september 2021
Fam. Spaan
9 september 2021

Echt super service en super lekker eten. We hadden deze keer de eight bowls. Echt zo lekker gewoon!