Beoordelingen van Sushi 8 Oirschot

Recente recensies van Sushi 8 Oirschot

5 sterren na 180 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was top!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer gekozen voor de veggie rol, salmon roll, gyozo en salmon nigiri. Het smaakte allemaal weer heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goed geregeld!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Netjes verpakt en zorgvuldig gemaakt!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer genieten 😍

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super goed en het eten was er ook op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk gezegd vond ik de sushi tegenvallen. Het smaakte niet vers (koud/taai) en ik vermoed dat de sushi al is gemaakt op moment van bestelling (2 uur voor de afhaaltijd). Wellicht dat het beter smaakt als je het vlak voor de afhaaltijd bestelt. De gyosa smaakte wel goed en was warm. Goed rekening gehouden met met allergie en zwangerschap. En de prijs is ook prima, maar helaas liet de kwaliteit van de sushi te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super , overheerlijk . Perfect op tijd. Super vers . Zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zo mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is goed! Jammer dat de bestelde warme gerechten koud waren. Ik kreeg om 19:33 melding dat de sushi onderweg was en deze werd pas 3 kwartier later bezorgd. Dus dan is het niet meer warm. Jammer...

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Bestelling stond klaar, vriendelijk personeel . En het eten was heerlijk , jamie jammie. Aanrader

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en altijd vers.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Beter dan ik gewend was van de grotere nationale ketens.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nergens lekkere sushi gegeten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is van goede kwaliteit en er zijn verschillende verrassende smaken. Jammer dat je via de app alleen maar in Beek en Donk kan bestellen!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekkere sushi alleen zat er gister in eens (wat we nooit hebben gehad) een pittige saus over onze sushi dat was wel minder hopelijk was dat 1 malig

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer krijg je uitstekende kwaliteit. Chapeau, ga zo door. Het is een aanrader. Keurig op tijd, de Ebi fry wordt gefrituurd terwijl je wacht. Is daarom nog goed van temperatuur.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Lekkere sushi en genoeg keuze voor de mensen die geen vis lusten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk. Goed vers en diverse smaken. Hadden de box Sushi 38, ruim voldoende en veel variatie. Komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, keurig op tijd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakvolle sushi, stonden op camperplaats oirschot en is daar bezorgd. Gewoon prima voor elkaar, volgende keer weer.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig als altijd! Pokebowl was rijk gevuld en zeer goed van smaak.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op gevraagd tijdstip bezorgd. Lekkere sushi!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi. Goede service en op tijd met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service door een belletje dat ze later waren ivm de drukte. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg fijn, dat het thuisbezorgd wordt op de Stille Wille, zeker met dit weer ! Weer erg smakelijk gegeten, prima kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed, verse producten en goede smaak. De prijs in verhouding met hoeveelheid die je krijgt ligt erg hoog, hoger dan elders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie geven aan dat er glutenvrije sushi te bestellen is. Dit blijkt achteraf niet ze te zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld, twee keer bijna een uur langer moeten wachten. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! lekker gegeten, een aanrader voor de sushi liefhebber

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord HEERLIJK

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet, maar nadat ik gebeld had werd het super snel bezorgd!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Je proeft echt de versheid van de sushi. Geweldige service denken echt mee met de klant. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. We hebben ervan gesmuld!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde even, maar kwam goed aan.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld (wekelijk, omdat het het zo super goed en lekker is) en de laatste tijd merk je echt dat er altijd vertraging is, de laatste twee keer zelf met 30 minuten vertraging.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, bezorging uitstekend, goed op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, bezorging uitstekend, goed op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk, doen we zeker vaker.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren zelfs te vroeg met de bezorging. Alles was vers bereid en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke versie sushi. Op tijd geleverd volgens afspraak. Vooral de specials zijn het proberen waard. Echt genoten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi! Veel keuze! Was precies op de tijd dat ik had aangegeven.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk !!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ,smaakvol !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heel lekker 👌

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, alles warm. Heerlijk gegeten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, we hebben heerlijk gegeten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben dol op sushi. En heb al van veel verschillende restaurants van take waar, all you can eat tot op 2 sterren sushi gegeten. Ook aangenaam verrast door de goede kwaliteit bij take away restaurants, maar niet bij sushi 8 in Oirschot. De qualiteit en smaak viel echt tegen. Het viel me al op dat heel veel bestellingen ongekoeld klaar stonden toen ik 10 minuten voor mijn afhaalmoment al binnen liep. In de 10 minuten dat ik binnen was, is er slechts 1 afhaler meer geweest. Al rauwe vis heeft daar meer dan 10 minuten ongekoeld gestaan. Achteraf geeft dat te denken. De tonijn van de sashimi was niet vers, had al een lichte geur van rottende vis. Direct weggegooid. De zalm smaakte waterig. De maki’s misten smaak en smaaksensatie. Op enkele stukjes na is de hele bestelling regelrecht de prullenbak in gegaan. Bijzonder teleurstellend.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles lekker vers en netjes verpakt. Een dikke pluim!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld omdat ze sinds kort ook bezorgen in Middelbeers. De sushi was heerlijk. Goed op smaak. De 4-Way Snackmix was nog lekker warm en krokant. Zeker de moeite waard om te bestellen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was matig en de bezorging ruim 20 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super wel wat lang gewacht

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was super en snel klaar!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit sushi

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Viel een beetje tegen deze keer. Ik had een standaard mix box en vond het niet geweldig. Vorige keer had ik diverse specials en die waren wel heerlijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker een aanrader

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, we hebben genoten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi. Keurig op tijd Netjes verpakt

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke, verse sushi en prima op tijd bezorgd!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

WE HEBBEN WEER GENOTEN, LEKKER SUSHI EN VEGGIE BOWL

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is echt super. We hebben echt genoten. Bezorging was netjes op tijd. Ik ga er in de toekomst zeker nog iets bestellen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker en snel klaar. De sashimi was helaas erg dik gesneden en de boontjes waren koud en hadden weinig smaak.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemelrijk. Zo'n lekkere smaken. En die krokante garnalen. Om je vingers bij af te.... ...... wij woren klant

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, verwacht geen culinair hoogstandje maar goed te doen. Bezorger was later maar dit is keurig telefonisch gemeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi’s en zeer goed van smaak. Op afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij Sushi 8 besteld. Wij waren zeer tevreden over de kwaliteit en de bezorging! Gaan er zeker vaker gebruik van maken en hopen dat de kwaliteit zo blijft!! M.V.G.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi prima, wel fout in order; extra gember niet in bestelling, daarintegen wel sojasaus en wasabi die juist niet besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd als beloofd. Kreeg email dat ze wat later kwamen, ook bezorger bood keurig excuses aan. Wachten was de moeite waard. Erg lekker gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldige kwaliteit sushi

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat een pittig sausje over de 'flammed salmon'. Deze hoort dus zoetig te smaken, maar het pittige sausje was een dooddoener. De rijst van alle sushi was, naar onze smaak, iets te hard en de stukken vielen uit elkaar. De sushi zat in het doosje gepropt (teveel ik één doosje) waardoor het lastig was om er een stuk eruit te halen, zeker als het ook nog uit elkaar valt. We werden, voordat onze bestelling geleverd werd, gebeld dat de warme gerechten er niet bij zaten. Toen kregen we de verkeerde bestelling (met adres en alle gegevens op de bon van een andere klant). De nabestelling werd bezorgd en was nog steeds incompleet. Uiteindelijk de hele bestelling opnieuw gekregen (dit is netjes opgelost). Maar ruim 1,5 uur later pas kunnen eten. Wij vinden het zonde van ons geld, jammer!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb sushi nog nooit zo lekker gegeten! Smaak, vulling, hoeveelheid en structuur was perfect! Keurig op de afgesproken tijd stond het klaar en alles was met zorg verpakt. We hebben er heerlijk van gegeten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verrijking voor Oirschot: een echt Sushi-restaurant. Heb er nu al drie keer besteld en het is gewoon super goed. Als tip kan ik aangeven dat het handiger zou zijn de warme sides/snacks zodanig te verpakken dat het langer warm blijft, die zijn nu vaak lauw bij aankomst. Komt doordat ze in een open papieren zak worden bezorgd, misschien een kijken of dit beter verpakt kan worden. Maar verder alleen maar lof!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit! En op tijd en netjes verpakt bezorgd. Wat wil een mens nog meer:) Heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!! We hebben heerlijk gegeten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en heel lekker! Tijdstip levering zoals afgesproken.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers en smaakvol. Ook de grote van de sushi is perfect. De bestelling was keurig op tijd bezorgd. Wel vinden we het jammer dat de sushibox 58 veranderd is. Er zit geen sashimi meer bij, terwijl de prijs hetzelfde is gebleven. Dat klopt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk schotel voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was snel. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De veggi-rol was erg lekker. De zoetige dressing erover was ook lekker. De verschillende Nigiri’s waren lekker maar we vonden de rijst wat te compact en te koud. De volgende keer proberen we weer een paar nieuwe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer vandaag en het was weer heerlijk! Netjes op tijd geleverd en de warme bij gerechten waren ook warm. Sushi was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond sushi besteld en het was TOP! Voor herhaling vatbaar😊

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk! Snel besteld, stond al klaar toen we het gingen halen..

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden. 45 minuten moeten wachten op ons eten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Sushi 8 in Oirschot. En zeker de moeite waard, erg lekkere sushi. We gaan hier zeker vaker bestellen!! Bezorger was vriendelijk echter waren ze wel ruim een half uur later, wat voor ons gelukkig geen probleem was.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, meer dan genoeg en heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op afgesproken tijd. Alle bestelde items waren aanwezig. Wel vreemd dat er soja, gember, wasabi en eetstokjes extra bij zaten. Als dat duidelijk aangegeven was, had ik geen gember bijbesteld. Smaken waren prima, sommige zeer neutraal, andere smaakvoller, keurig rekening gehouden met intolerantie.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en netjes op tijd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Ook precies op tijd klaar toen ik het kwam halen. Ga ik zeker vaker doen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is makkelijk te plaatsen en stond klaar op het afgesproken tijdstip. De sushi smaakte prima, maar was niet zo vers en lekker als de sushi die ik van een andere zaak geproefd heb. Zeker wel een goede prijs kwaliteit verhouding!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi beetje rommelig ingepakt en veel kleffe rijst bij de pokébowl

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi,super lekker gegeten. Goede en ruim voldoende hoeveelheid. Bezorging ook goed en op tijd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en de sushi was overheerlijk volgende keer weer

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim een half uur te laat, hier is wel netjes over gebeld en iets extra voor toegevoegd. Helaas was er slechts 1 flesje sojasaus toegevoegd, vrij minimaal.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelde Japanse mayo en teriyaka zijn niet geleverd. Vertraagde aflevering netjes gemeld.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, smaakte vers, bestelling stond al klaar toen ik het kwam halen. Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat ze nog niet bezorgen in middelbeers, maar verder echt top!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Mooi op tijd bezorgt.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Bezorgingsmomenten waren vol, dus konden al pas voor 1,5 uur later bestellen. Vervolgens kwam de bestelling ook nog 25 minuten te laat, dat was wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en super kwaliteit

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect. Eten was heerlijk. Netjes op tijd gebracht. Prima prijs kwaliteit verhouding. Volgende bestelling komt snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Jullie hebben er een vaste klant bij.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en exact op tijd geleverd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw die nooit een liefhebber was van Sushi is om. Vorige week voor het eerst Sushi afgehaald in Oirschot, nu vindt zij Sushi heerlijk. Vanavond op oudejaarsavond weer lekker smullen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte redelijk goed maar de bestelling kwam 45 minuten te laat terwijl we ruim op tijd besteld hadden.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Mooie aanwinst voor Oirschot! Bezorging was half uur te laat, al ze dat beter zouden doen, was het helemaal perfect!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging 3 kwartier later dan aangegeven tijdstip....

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel druk waardoor de bestelling 45 minuten te laat was. Wel kregen we een mailtje dat de bestelling onderweg was 19:11. Uiteindelijk pas om 20:00 uur bezorgd. Stuur dan niet zo’n mail of neem contact op om uit te leggen dat het druk is. Nu heb ik zelf moeten bellen. Toen werd verteld dat het onderweg was maar dat bleek niet waar want toen moesten we nog een kwartier wachten en wij wonen heel dichtbij. De gefrituurde gerechten waren koud, nou is dat niet zo heel erg, maar ik had juist gehoord dat die zo lekker waren bij anderen omdat ze nog warm waren.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en netjes thuis afgeleverd, een aanrader en bestel zeker nog vaker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! 1 gerecht verkeerd maar werd goed opgelost. Jammer dat er niet wordt bezorgd in de Beerzen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zeker een aanrader. We zullen zeker vaker bestellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de 3-way small maki en de crispy chicken rolls genomen en die waren heerlijk vers en smaakten heerlijk. Blij dat we nu in Oirschot ook een sushi winkel hebben. 😊👍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi; vers en smaakvol. Volop keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woooow!! aanwinst voor Oirschot! top service

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correct en lekker

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo Wil even doorgeven dat de sushi die wij zojuist bij jullie gehaald hebben zonder komkommer ontzetten GOED en SMAKELIJK is We hebben er erg van genoten!👌 Voor herhaling vatbaar!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was erg lang. De kwaliteit was okay, de prijs vonden we te hoog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 50 minuten te laat. 2 x gebeld en jullie zouden steeds binnen 5 minuten aanwezig zijn . Maar uiteindelijk heel lang moeten wachten. Sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uiterlijk is opzicht mooi, alleen het smaakte mis ik nog!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en goede levering! Ook leuk personeel!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere en verse sushi! En erg snelle service in buitengebied van Oirschot. Top!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!👌🏼

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer afgehaald.. Deze keer voor kerst. Goede kwaliteit prijs verhouding. Mooi opgemaakt. Hou dit vol

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top.... ! Wel even moeten wachten op bestelling maar werd met een extra heerlijke rol zeker goedgemaakt. Til next time!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij verrast Zeer smakelijke sushi Nieuwe favoriet uit Oirschot

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker En 8

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Presentatie, temperatuur rijst kan beter. Ebi maki moet krokant en warm zijn en je niet het idee geven dat het direct na je bestelling om 4 uur al gemaakt is, niet krokant / warm dus. Verder superblij dat we sushi hebben in de buurt .

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar de bezorging was bijna een half uur te laat. In totaal duurde het meer dan 1 uur en 10 minuten voordat we de sushi hadden (vanaf bestelling). Wel kregen we een telefoontje dat de sushi te laat was, maar toen was het al later dan de oorspronkelijke bezorgtijd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk super vers en goed van smaak

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, erg lekker! De bezorging was mooi optijd en alles verliep soepel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zo blij dat er eindelijk in Oirschot een sushi restaurant is geopend. We hebben voor de eerste keer besteld en de sushi van sushi 8 is zo mega goed bevallen. Heerlijk vers. We gaan hier zeker nog veel vaker bestellen. Ze bezorgde ruim een half uur later dan de aangegeven tijd, maar als excuses hiervoor kregen we er een extra portie loempia's bij.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Erg lekker! Lief ook dat we een portie mini loempia’s kregen als cadeautje omdat ze vandaag open zijn gegaan.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!